Een luifel voor op kantoor? 

Na thuis was kantoor de plek waar we het grootste deel van de dag doorbrengen. Eigenlijk is het tegenwoordig andersom. We brengen meer tijd op kantoor door dan thuis. Als je kantoor goed is ingericht en over faciliteiten beschikt, krijg je een energieke sfeer. Hierdoor voel je je positief gestemd om aan het werk te gaan. Stel je voor dat je kantoor gewoon een kamer is en er geen meubels en geen faciliteiten zijn, zou je nog steeds graag naar dat kantoor gaan? Nee, dat zou niet prettig zijn. Er zijn veel meubeldecoraties die van uw kantoor een comfortabele werkruimte kunnen maken. Iedereen zorgt voor het interieur van een kantoor, maar hoe staat het ervoor met de buitenkant? Je denkt alleen aan buiten wanneer er blootstelling is aan de zon of zware regenval. Hier komt een luifel goed van pas. Die kan belangrijker zijn dan u denkt. Een luifel is een goede aanvulling voor alle kantoren. 

Op zoek naar andere zonwering voor uw kantoor zoals een uitvalscherm? Kijk op de website van Rainbow Collection.

Wat is een luifel?

Luifels zijn in feite geweven matten of “overhang” zoals ze worden genoemd, die worden gebruikt om de buitenmuur of het kantoor te bedekken. Het kan van elke stof zijn. En je ziet ze vaak boven een raam, deur of boven een stoep hangen. Luifels worden meestal gebruikt door restaurants om een ​​groot buitenterrein van het buitenterras of de receptie te bedekken. Commerciële gebouwen gebruiken dit als een bord met de informatie van zijn bedrijf zoals naam, adres of logo erop geschilderd. Ook op de markt zie je luifels die worden gebruikt om de stal te beschermen tegen weersveranderingen zoals regen. 

Voordelen van luifel

  • Het werkt als een preventieve maatregel tegen verschillende weersomstandigheden zoals regen of zware zon.
  • Luifel biedt ook een schuilplaats voor kinderen, huisdieren en oudere mensen die lijden aan directe zon. Het is een schaduw die aan de buitenkant van de gebouwen is bevestigd.
  • Het kan ook worden gebruikt als hulpmiddel om de thermische zonnepanelen in de zomer af te dekken.
  • De luifel fungeert als schuilplaats en kan u helpen voorkomen dat uw tapijt in de zon verbleekt.
  • Houdt de temperatuur binnenshuis koel.

Een luifel kan u zeker helpen om uw kantoor en woonmeubilair te beschermen tegen vervaging. Het helpt u om uw kantoor elk seizoen koel en gezellig te houden. 
Bron: Rainbow Collection

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *