kantoorvloer fabrieksverkoop

Deze vloeren zijn het meest geschikt voor op kantoor

De ideale vloeren voor op kantoor

Ben je op zoek naar een nieuwe vloer voor op kantoor? Dan is het erg belangrijk dat je de juiste vloersoort kiest. Bij fabrieksverkoop weet je zeker dat je vrijwel altijd slaagt, maar welke vloersoort kun je dan het beste kiezen? Wij zochten uit welke vloeren het meest geschikt zijn voor kantoor en hebben ze voor je op een rij gezet.

Laminaat

Laminaat is een zeer populaire vloersoort. Niet alleen wordt deze vloer veel in huizen gebruikt. Ook op kantoor is deze volop te zien. En dat is niet zonder reden, want laminaatvloeren zijn doorgaans sterk, gebruiksvriendelijk en gaan lang mee. Ook wanneer je graag een houten vloer wilt op kantoor, maar eigenlijk geen zin hebt in al dat onderhoud, is laminaat zeer geschikt als kantoorvloer.

Houten vloeren

Een houten vloer kan echter ook een goede optie zijn voor op kantoor. Deze vloer heeft een warme uitstraling en oogt rustig. Ook zorgt de vloer voor een goede akoestiek. Wat houten vloeren betreft heb je enorm veel keuze. Het vergt best wat onderhoud, zo’n houten vloer, maar het fijne aan deze vloer is dat er altijd wel een passende houten vloer verkrijgbaar is. Ook kun je houten vloeren in diverse patronen leggen. Denk bijvoorbeeld aan een visgraat patroon. Zo oogt je kantoor net even wat chiquer.

PVC vloer

Ook pvc vloeren zijn helemaal in voor op kantoor. Dit zijn kunststof vloeren die bij vrijwel ieder kantoorpand passen. Ze zijn verkrijgbaar in diverse kleuren en variaties. PVC staat erom bekend erg duurzaam te zijn. Ideaal als je een vloer zoekt die nog jaren mee zal gaan. De vloer is erg sterk en amper gevoelig voor slijtage. Ook zorgt PVC ervoor dat geluid perfect gedempt wordt. Als de kantoortuin vrij druk is, is dit dus zeker gunstig. Ook is PVC vrij onderhoudsvriendelijk en voordelig in aanschaf.

Welke vloer kies jij voor op kantoor?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *