veilig manier om te betalen

Een veilig manier om te betalen

Wanneer je een online bestelling gaat doen dan wil je natuurlijk dat dit veilig gedaan wordt. Een voorbeeld hiervan is de paysafe card. Vooral op het gebied van online prepaid betaalmiddelen komt dit vaak voor omdat het een makkelijke manier is van betalen. Benieuwd hoe dit precies werkt en wat de voordelen hiervan zijn? Lees dan snel verder!

De werking

De paysafe card heeft een werking dat er een bepaalde pincode opgezet wordt met een bepaalde waarde. Deze waarde bestaat uit 10 euro, 20 euro, 50 euro of 100 euro. Met deze paysafe card kan je afrekenen bij een online punt of bij een fysiek verkooppunt. Wanneer je met deze kaart betaalt dan hoef je geen persoonlijke gegevens op te geven. Het zorgt ervoor dat het een betrouwbaar, eenvoudig en veilig middel is om mee te betalen.

Het kopen van een paysafe card

Een paysafe card kopen gaat erg gemakkelijk. Je kan ervoor kiezen om dit op een fysiek punt te doen of bij een online omgeving. Bij een fysiek punt krijg je een bonnetje waar 16 cijfers opstaan die je kan gebruiken als pincode. Het bedrag hoef je niet in één keer op te maken. Je kan er ook voor kiezen om het bij online webshops te kopen. Je moet hier wel goed opletten dat het websites zijn die officieel aangesloten bij deze partij. Het nadeel is echter wel dat niet bij alle webshops de kaart uitgegeven kan worden, hier moet van te voren dus rekening mee worden gehouden.

Andere kaarten

Niet alleen paysafe cards maar er zijn meerdere kaarten die ingezet worden om tegoed te kopen binnen een online omgeving. Een online playstation network card kopen kan makkelijk zijn om zo op een fijne manier tegoed te hebben voor een playstation. Het werkt hetzelfde als een paysafe card en het is een veilige manier om betalingen te doen. 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *