Sim only vergelijken

Er zijn zoveel sim only diensten waaruit je kunt kiezen. Je kunt kiezen uit een tiental diensten. Al deze diensten hebben als doel om je te voorzien van een topkwaliteit telefoonnetwerk samen met bel- en sms-diensten. Maar elke dienst heeft een iets andere manier om je van deze dingen te laten genieten. Daarom moet je sim only vergelijken. Door eerst een canvas te maken van al hun diensten, kun je zien welke het beste bij je behoeften past. Dat komt omdat sommige sim diensten misschien maar ongeveer 5 euro kosten, maar niet worden geleverd met netwerkgegevens. Bij andere sim only diensten is hun goedkoopste abonnement misschien al 10 euro, maar komt het met 20GB netwerkdata en een onbeperkte hoeveelheid bellen en sms’en.  Laten we in dit artikel eens kijken naar de verschillende abonnementen van Sim only. Wellicht kun je daarna een betere keuze maken!

Simyo sim only vergelijken

Simyo sim only kan worden beschouwd als een van de goedkoopste sim only diensten waar je gebruik van kunt maken. Het goedkoopste abonnement begint bij een prijs van 5 euro per maand, terwijl het duurste abonnement 17 euro per maand bedraagt. Met het goedkoopste abonnement van 5 euro per maand kun je 200 minuten bellen en sms’en, maar alleen voor een 3G-netwerk. Wil je onbeperkt bellen, dan kun je het abonnement van 7 euro per maand nemen. Voor een abonnement met internet mogelijkheden kun je de 8 euro per maand krijgen met 2GB data en 200 minuten bellen en sms’en. Het duurste abonnement is waarschijnlijk de beste dienst, want het biedt maar liefst 20GB data voor het 4G-netwerk met onbeperkt bellen en sms’en. Dit is echter niet de keuze die je wilt maken als je 5G internet only wilt. Dat komt omdat de Simyo sim only dienst alleen 4G netwerk kan leveren. Maar dat is niet zo erg aangezien 4G nog steeds wordt gezien als een behoorlijk goed datanetwerk voor je telefoon.

KPN sim only abonnementen

De KPN sim only is waarschijnlijk het duurste abonnement dat je kunt afsluiten. Het goedkoopste abonnement begint al bij 14 euro per maand, terwijl het duurste abonnement 35 euro per maand is. Als je het maximale uit deze dienst wilt halen, moet je overwegen om een abonnement te nemen met een 5G-netwerk en minimaal 10 GB data. Dat zal je zeker een leuke ervaring geven om verbinding te maken met het internet terwijl je nog steeds kunt bellen en sms’en.

Youfone sim only abonnementen

Een andere goedkope dienstverlener is de Youfone sim only. Hun goedkoopste abonnement is geprijsd voor 6 euro per maand en komt met 1,5GB data, 4G netwerk en 200 bel- en sms minuten. Dit is waarschijnlijk het meest waardevolle budget abonnement dat je kunt afsluiten omdat je kunt bellen, sms’en en internetten via het 4G netwerk.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *