Bestaan er sim only deals met onbeperkt internet?

Bestaan er sim only deals met onbeperkt internet? Er zijn sim only deals met onbeperkt internet in Nederland. Deze pakketten kosten tussen de € 19 en € 69 per maand. Dit is afhankelijk van waar je het voor wilt gebruiken. Als je niet veel gegevens nodig hebt, zijn deze prijzen waarschijnlijk geschikt. Over het algemeen geldt dat hoe beter de deal is, hoe meer gegevens je krijgt.

Een sim only deal vinden

Er zijn veel verschillende manieren om een Sim Only Deal te vinden. De beste manier is waarschijnlijk via een zoekopdracht op internet. Zorg ervoor dat je verschillende websites controleert die dergelijke dingen bijhouden, om de beste deals te vinden. Op die manier kun je wat geld besparen en voorkomen dat je in een slechte deal terechtkomt. Je kunt ook vrienden en familie die in Nederland wonen vragen hoe hun mobiele abonnement eruit ziet en of ze een goede deal kunnen aanbevelen.

Bestaan er sim only deals met onbeperkt internet: De beste tarieven

Als je op zoek bent naar een sim only deal, controleer dan de inbegrepen abonnementstarieven. Dit zijn misschien niet de beste tarieven die momenteel beschikbaar zijn, maar het zijn de tarieven die van kracht zijn wanneer de deal beschikbaar is. Als je niet zeker bent over de algemene voorwaarden van een bedrijf, bekijk dan het gedeelte ‘Algemene voorwaarden’ op de website waar je de deal krijgt. Zorg ervoor dat je controleert of de deal beschikbaar is voor alle geregistreerde gebruikers, aangezien sommige aanbiedingen alleen beschikbaar zijn voor nieuwe klanten.

Hoe kun je je data saldo controleren?

Wanneer je je voor het eerst aanmeldt voor een sim only deal, wil je waarschijnlijk het data saldo online controleren. Dit is om ervoor te zorgen dat je je niet per ongeluk aanmeldt voor een groter pakket dan je nodig hebt. Op die manier zou je op de lange termijn meer kunnen betalen. Om je gegevens saldo te controleren, log je in op je account en ga je naar “Mijn gegevens”. Daar zie je al je recente gegevens transacties. 

Wat is inbegrepen bij een sim only deal?

Met een Sim Only Deal krijg je de telefoon-, spraak-, data- en spraak roaming functies. Alles inclusief! Geen toevoegingen. Als een Nederlandse Sim Only Deal alle bovengenoemde functies bevat, wordt het ook wel een all inclusive abonnement genoemd.

Wat is niet inbegrepen

Je krijgt geen keuze over je telefoonprovider. Alle opties worden bepaald door welke operators beschikbaar zijn op de deal. Er zijn echter enkele uitzonderingen op deze regel. Wil je bijvoorbeeld een andere netwerkaanbieder, of wil je bij een bepaalde operator blijven, dan kun je er toch voor kiezen om die optie in de deal op te nemen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *