Waarom Parker pennen zo bijzonder zijn

Investeren in een promotionele wandkalender of een bureaulegger?

Je hebt besloten om te investeren in een aantal promotie kalenders. Goed idee, maar nu moet je kiezen tussen een jaarkalender of een bureaulegger. Hier is wat u in gedachten moet houden bij het afwegen van uw opties.

Wandkalenders

Wandkalenders combineren verschillende functies: een snel overzicht, ruimte om afspraken en notities te schrijven en een nog groter assortiment aan thema’s.

Wandkalenders zijn geweldig voor dit soort situaties:

  • Wanneer je een promotionele weggeefactie met een thema wilt delen. Jaarkalenders zijn er in een groot assortiment van populaire thema’s. Er is er zeker één die aan uw behoeften voldoet.
  • Uw klanten maken deel uit van drukke gezinnen met veel activiteiten, dus het is logisch om meer dan één kalender te hebben. Zelfs als mensen hun eigen individuele agenda’s hebben (bijvoorbeeld op hun smartphone), is het belangrijk om één centrale agenda te kunnen raadplegen waar iedereen zijn info registreert.
  • Alle keukens hebben een jaarkalender nodig, een kalender die iedereen in het huishouden kan waarschuwen voor de verschillende dagelijkse gebeurtenissen.
  • Wanneer een strategische locatie voor het delen van de kalender nodig is, zoals het aan de muur hangen in pauzeruimtes en vergaderruimtes.

Bureaukalenders

Zoals de naam al aangeeft, zijn deze kalenders ideaal voor bureaus op kantoor (op het werk of thuis). Mensen laten deze agenda’s meestal op hun bureau liggen, zodat ze gemakkelijk kunnen worden geopend tijdens hun dagelijkse taken of even snel iets kan worden opgeschreven.

Het beste gedeelte? Binnen de categorie bureauleggers kunt u kiezen uit verschillende stijlen:  grote bureaukalenders met blokken waarop u kunt schrijven. Zowel liggende als opstaande zijn geweldig als de ruimte beperkt is en bieden net als wandkalenders verschillende thema’s.  

Aangepaste bureaukalenders zijn perfect voor de volgende soorten situaties:

  • Voor prospects die net bezoek hebben gekregen van uw verkoper. Uw vertegenwoordiger kan de prospect deze kalender geven als bedankje. Als de prospect zich op kantoor bevindt, is de kans groot dat de kalender op een bureau terecht komt waar mensen dag in dag uit uw afdruk kunnen zien.
  • Voor iedereen die meer dan 40 uur per week aan een bureau zit. Dit geldt ook voor uw eigen medewerkers!
  • Voor vrijwel elke consument, omdat ze zo weinig ruimte in beslag nemen en een grote variatie aan thema’s hebben. Deze kalenders kunnen niet alleen geweldig werken op bureaus, maar ook op ontbijttafels, kindernachtkastjes voor het laten zien van verschillende taken, etc.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *