Stimuleer een veilige werkomgeving

In het vorige jaar hebben er in Nederland 374.000 diefstallen plaatsgevonden waarvan 4% zich bij winkels en/of bedrijven hebben afgespeeld. Hoewel het fijn is om te zien dat de trend in diefstallen daalt, is elke diefstal er toch één te veel. Naast het feit dat het vervelend is om in één klap al je inkomsten te verliezen, kan het ook nog eens een traumatische ervaring zijn die nog lang invloed heeft op de rest van je leven. Dus probeer dit te voorkomen en zorg voor een veilige werkomgeving!

Voorkom dat iemand makkelijk inbreekt

Op een kantoor zullen er veel mensen werken die naar binnen en buiten moeten kunnen. Je zou een aantal kopieën kunnen maken maar een andere overweging is om een sleutelkluis aan te schaffen. Alle sleutels die nodig zijn op één handige locatie! Daarbij zit er een cijfercombinatie op zodat natuurlijk niet zomaar iedereen erbij kan. Deze sleutelkluizen kunnen zowel binnen als buiten geplaatst worden en zijn gemaakt van materialen die niet makkelijk te kraken zijn.

Zorg dat contant geld veilig opgeborgen wordt

Tegenwoordig wordt op veel locaties met pin betaald maar een percentage van de dagomzet wordt alsnog met contant geld betaald. Gedurende de dag zal dit bedrag toenemen en daar zijn criminelen zich goed van bewust. Een veilige manier om contant geld te bewaren op kantoor is door het aanschaffen van een afstortkluis! Ze bestaan in verschillende formaten, en ook in verschillende typen waardoor er voor elke type kantoor wel één is die bij jou zal passen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *