Maak de tijdregistratie veel makkelijker!

De administratie is voor veel bedrijven niet hun specialisatie, maar toch moet het in ieder bedrijf geregeld worden. Je wil de administratie dan ook zo makkelijk mogelijk maken zodat jouw bedrijf zich bezig kan houden met dat wat er echt toe doet. Tijdregistratie personeel is één van die dingen waar je je als bedrijf het liefste zo min mogelijk mee bezighoudt, maar wat toch zo goed mogelijk gedaan moet worden. Je wil je personeel immers correct uitbetalen zodat iedereen tevreden blijft. Met moderne tijdregistratietechnologie kan je ervoor zorgen dat de tijdregistratie bijna geen moeite meer kost, en tegelijkertijd ook nog eens betrouwbaarder wordt. 

Maak het het personeel zo makkelijk mogelijk 

Je wil niet dat je medewerkers lang bezig zijn met de tijdregistratie, want zij willen dat saaie administratiewerk liever niet doen, en dat is dan ook niet waar jij ze voor betaalt. Daarom is het belangrijk dat je het tijdregistratiesysteem zo ver mogelijk automatiseert. Als je alles zo goed mogelijk opzet hoeft het personeel slechts twee keer per dag een pasje tegen een scanner aan te houden en de tijdregistratie is direct geregeld. Kunnen zij zich weer bezighouden met hun werk. 

Voorkom fraude 

Je wil je personeel natuurlijk vertrouwen, maar soms gebeuren er nou eenmaal dingen die je niet had kunnen voorzien. Het kan namelijk best aanlokkelijk zijn om af en toe net een paar uren op te schrijven en zo net een klein beetje meer geld binnen te harken. Met een tijdregistratiesysteem kan dit niet. De medewerkers moeten fysiek aanwezig zijn om in en uit te klokken, dus het zal niet gebeuren dat er over de gewerkte tijden gelogen kan worden. Vertrouwen is goed, maar het is nog beter als vertrouwen niet meer nodig is. 

Betaal lonen nog sneller uit 

Het uitbetalen van loon is een van de belangrijkste delen van jouw administratie. Als dit niet op tijd gebeurt zorgt dat voor gefrustreerd en gedemotiveerd personeel. Je wil dus dat dit zo snel mogelijk gedaan wordt. Een tijdregistratiesysteem kan dit voor je regelen. Doordat alle gewerkte tijden tot op de seconde precies zijn bijgehouden kan je direct uitrekenen wat iemand moet krijgen. En het wordt beter: het tijdregistratiesysteem kan direct op de loonadministratie aan worden gesloten, waardoor ook die berekeningen al voor je gedaan zijn. Je hoeft dus eigenlijk alleen maar de betalingsopdrachten naar de bank te verzenden, waardoor de loonadministratie ineens de makkelijkste klus binnen het bedrijf wordt. 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *