Profiteer van een ruim aanbod aan kerstpakketten online

Profiteer van een ruim aanbod aan kerstpakketten online

Kerstpakketten komen in allerlei soorten en maten. Afhankelijk van het budget dat u per pakket wilt uitgeven, zijn er talloze verschillende mogelijkheden. En als u uw kerstpakket online bestelt, dan vindt u honderden pakketten met originele en leuke thema’s. Bovendien profiteert u van aantrekkelijke bestelvoorwaarden. Benieuwd wat webwinkels voor u kunnen betekenen? Lees dan verder.

Zelf een pakket samenstellen

Vindt u het leuk om uw eigen creativiteit te gebruiken en zelf uw kerstpakketten samen te stellen? Dat kan. Door het overzichtelijke formulier in te vullen, kunt u precies aangeven aan welke eisen een pakket volgens u moet voldoen. De experts gaan vervolgens aan de slag om uw wensen werkelijkheid te maken. Op het formulier vult u de volgende informatie in:

 • Naam- en adresgegevens.
 • Wat uw budget per kerstpakket is.
 • Het aantal medewerkers waarvoor u kerstpakketten bestelt.
 • Het aantal mannen en vrouwen in die groep.
 • De doelgroep van uw werknemers (leeftijd).
 • Informatie over de geschenken die u de afgelopen jaren heeft gegeven.
 • Speciale wensen en voorkeuren.
 • Of er al dan niet alcohol in het kerstpakket mag zitten.

Gelukt? Dan hoeft u alleen nog even een leverdatum in te vullen en het formulier op te sturen.

Kies uit het assortiment

Kiest u uw kerstpakketten toch liever uit het aanbod op de website? Dat kan natuurlijk ook gewoon. In dat geval heeft u de keuze uit een aantal verschillende thema’s, zoals:

 • Mannen: de kerstpakketten die speciaal voor mannen zijn bevatten vaak wellness-producten, alles wat u nodig heeft voor een lekkere barbecue of leuke gadgets.
 • Vrouwen: ook in de kerstpakketten voor vrouwen vindt u vaak wellness-producten. Daarnaast zijn de lekkere snacks en kookpakketten onder vrouwen erg populair.
 • Duurzaam: om mee te gaan in de trend van milieubewustheid, zijn er ook duurzame kerstpakketten beschikbaar. Deze zitten vol biologische en fairtrade-producten.
 • Verrassingspakketten: de verrassingspakketten zijn ieder jaar weer zeer populair. Niemand weet van tevoren wat er in zijn of haar pakket zit en zelfs binnen één order verschillen de pakketten onderling. De verrassingspakketten bestaan dan bijvoorbeeld 80% uit voedingsmiddelen en voor 20% uit andere producten.

Dit is slechts een zeer beperkt overzicht van de verschillende thema´s. Voor meer informatie over de andere thema’s en bijbehorende kerstpakketten, kunt u een kijkje nemen op de website van de winkel naar uw keuze.

Ontvang een bonus cadeau

Iedereen vindt het leuk om cadeaus te ontvangen. Daarom ontvangt u als besteller van de kerstpakketten bij verschillende webwinkels een gratis bonus cadeau. Dit cadeau kunt u kiezen uit het uitgebreide assortiment van de webshop. De producten verschillen van leuke gezelschapsspellen tot luxe gadgets. De waarde van uw bonus cadeau is afhankelijk van het totaalbedrag van uw order. Weer andere webwinkels brengen geen verzendkosten in rekening als u over een bepaald totaalbedrag komt. En weer andere winkels geven u de mogelijkheid na de levering pas te betalen, zodat u eerst kunt controleren of alles in orde is. Zoek uw webwinkel dus zorgvuldig uit, zodat u ook kunt profiteren van belangrijke voordelen en interessante acties. Klinkt goed, toch?Weten welk pakket het beste bij uw werknemers past? Kijk dan snel op www.kerstpakkettentip.nl.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *