Refurbished iPhone

Refurbished iPhone, ook voor zakelijk gebruik

Een refurbished Apple product is de keuze voor zakelijk gebruik. Zoek jij nog een nieuwe zakelijke telefoon? Dan kan jij veel geld besparen door te een refurbished iPhone te nemen. Lees vooral verder over de voordelen van een refurbished apple iPhone 8.

Nog veel voordeliger voor zakelijk gebruik

Een nieuwe iPhone 8 kan al gauw richting de 1000 euro kosten. Dit is natuurlijk een grote uitgave om in één keer te doen. Wil je dit niet doen of heb je hier niet het geld voor? Kies dan voor een refurbished Apple iPhone 8. Prijzen beginnen hierbij namelijk al vanaf de helft van de nieuwprijs. Zo bespaar je 50% op een telefoon die nog werkt alsof die nieuw is.

Gewoon 21% BTW

Op alle refurbished iPhones zit een BTW tarief van 21%. Wanneer je een refurbished telefoon zakelijk aanschaft, kan jij deze 21% verreken. In combinatie met de standaard lagere prijs, maakt dit  de iPhone een stuk voordeliger.

Je helpt mee aan de planeet

Naast dat je Apple iPhone ontzettend voordelig wordt, is het ook nog eens beter voor het milieu. Een refurbished iPhone is namelijk een tweedehands product, wat nieuw leven ingeblazen is. Op deze manier voorkomen we onnodige verspilling. Alle refurbished producten werken namelijk nog als nieuw.

Keuze tussen A, B en C modellen

Wanneer jij kiest voor een refurbished model, heb je de keuze tussen A, B of C modellen. Een A model is een telefoon die zo goed als nieuw eruit ziet. Er zijn dus geen gebruikssporen te vinden op de iPhone. Een B model heeft lichte gebruikssporen, zoals kleine krasjes op de achterkant. En aan een C model kun je zien dat deze gebruikt is. Alle drie de modellen werken echter volledig naar behoren. Het enige wat verandert is de prijs.

2 jaar garantie op alle iPhones

Standaard krijg je op een refurbished iPhone 2 jaar lang garantie. Zodat jij zorgeloos kan genieten van je nieuwe zakelijke iPhone.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *