Weg met dat overvolle kantoor!

Bijna iedereen heeft het wel eens meegemaakt, een overvol kantoor met overal spullen. Van dozen tot overtollig product tot kapotte computers, veel kantoren staan er vol mee. Waar veel grote bedrijven vaak grote panden hebben, is dit voor startups meestal niet het geval. Hoe kan je er dan toch voor zorgen dat je kantoor er netjes uitziet? Dat gaat deze blog jou haarfijn uitleggen. 

Uitbreiden

Dit is misschien wel de duurste optie, maar het is een mogelijkheid om te verhuizen naar een groter kantoor. Vooral als het personeel ook begint te groeien of wanneer je verwacht dat het bedrijf zal groeien de komende jaren, is het geen verkeerd idee om te kijken naar een groter pand. Hier heb je dan misschien ook meer ruimtes in en dus meer plek om dingen op te bergen. Al moet je er dan natuurlijk wel rekening mee houden dat met de groei van personeel, er hoogstwaarschijnlijk ook groei komt in de hoeveelheid “troep” die rondslingert in een kantoor. 

Opslag

Als je toch wilt proberen om in het huidige pand te blijven, zijn er mogelijkheden om opslagruimtes te huren, kopen of laten bouwen. Zo zijn er verschillende opslagplekken waar je een box kan huren of kopen. Heb je nou zo veel troep dat een box niet genoeg is, dan kan je ook nog kiezen voor een loods. Als je zelf nog een stuk terrein hebt bij je kantoor, zou je ervoor kunnen kiezen om een loods te bouwen. Dit is niet zo ingewikkeld als het lijkt. Er zijn namelijk gespecialiseerde bedrijven die deze loods op maat kunnen maken en zelfs soms de vergunningen kunnen regelen. Bij deze bedrijven kan je standaardmodellen bestellen maar kan je ook jouw wensen doorgeven en wordt het speciaal op jouw wensen gemaakt en geplaatst. Een loods heeft ruimte voor heel veel overtollige producten dan een box en biedt dus veel mogelijkheden voor het opslaan van kantoorspullen. Als je dit een interessant idee vindt, kun je kijken bij bedrijven zoals Finish Building. Hier is een groot assortiment te vinden.

Opruimen geslagen

Je kan natuurlijk ook altijd kijken of je regelmatig kan opruimen. Misschien liggen er wel veel spullen tussen die je helemaal niet meer nodig hebt of producten die je kan recyclen. Dit kan al een heel stuk schelen! Heb je na meerdere keren opruimen nog steeds veel dingen liggen, dan zijn de voorgaande opties misschien toch beter!

Hopelijk weet je nu wat jij kan doen aan al de rondslingerende producten in jouw kantoor!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *