Waarom je een Wallbox wilt

Als je op zoek gaat naar een systeem om je elektrische auto te laden word je overspoeld door de modellen. Steeds meer partijen zien mogelijkheden in het bieden van oplaadsystemen. Bij Wallbox vind je alles wat je zoekt als je efficiënt en krachtig je auto wilt voorzien van elektriciteit. Het merk komt regelmatig als winnaar uit de bus bij allerlei testen en je kunt er elk soort lader vinden. Van een laadpaal tot een muurlader. Van simpel tot heel intelligent. Met een lader van dit merk weet je zeker dat je het nieuwste van het nieuwste op het gebied van elektrisch laden in huis haalt. Wat dat precies inhoudt lees je hier.

Kwaliteit en gebruiksgemak

Met een Wallbox lader voor jouw elektrische auto haal je de beste kwaliteit in huis en kun je profiteren van optimaal gebruiksgemak. De box heeft een simpel en stijlvol design, maar vergis je niet, de techniek erachter is slim. De lader kun je zo instellen dat er alleen stroom gebruikt wordt tegen het laagste tarief en zorgt ervoor dat je elektriciteitsnet nooit overbelast raakt. Met dit model hoef jij je geen zorgen te maken over tarieven en of je wel een wasje kunt draaien als je auto aan de oplader staat. Dat regelt de box voor je. Het enige dat jij hoeft te doen is genieten van je nieuwe duurzame aanwinst.

Innovatie met Wallbox

Met een Wallbox oplader haal je innovatie in huis en een heel slim apparaat om je auto mee op te laden. Of je er nu voor kiest om de lader als volledige laadpaal aan te schaffen of als muurlader, je hebt altijd de nieuwste laadtechniek in huis. Bij het model hoort een app waarmee jij altijd inzage hebt in het verbruik en zelfs kunt instellen dat er alleen tegen de laagste tarieven wordt geladen. Als je wilt kun je paal beveiligen tegen gebruik van onbevoegden. Je kunt de box verbinden met internet en zo online alles regelen. Dat is handig als je een keer een vraag hebt. De helpdesk kan je meteen helpen en zien wat er aan de hand is.

Bidirectioneel laden

Wallbox is één van de eerste partijen die bidirectioneel laden mogelijk maakt. Wat dat inhoudt? Het betekent dat je auto energie kan leveren aan je huis in plaats van alleen andersom. Als de auto opgeladen is kan deze de elektriciteit weer terug leveren aan je huis. Zo kost je auto niet alleen energie, de auto levert energie terug aan je huishouden. Daarbij zorgt de box ervoor dat je elektriciteitsnet niet overbelast kan raken. De oplader maakt slim gebruik van de beschikbare capaciteit en gaat in ruststand als je thuis allerlei apparaten in gebruik hebt.

Wallbox als beste getest

Het is niet voor niks dat de apparaten van Wallbox regelmatig in de prijzen vallen. Het merk heeft grote ambities om de meest innovatieve leverancier te zijn en ze doen er alles aan om die ambitie waar te maken. Dit bedrijf is klaar voor de toekomst en je kunt nog veel meer moois van het merk verwachten.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *