digitale werkplek

Wat is een digitale werkplek?

Een digitale werkplek is een werkplek waar je vanaf iedere locatie aan de slag kunt gaan. Het nieuwe werken staat voor vrijheid en flexibiliteit waarbij werknemers steeds vaker zelf hun tijd willen indelen en vanuit huis willen werken. Met de digitale werkplek op Detron.nl kan dit prima en blijft de productiviteit hoog. Doordat je in contact staat met je collega’s en iedereen overzichtelijk kan zien wat er op een dag wordt gedaan, behoud je het teamgevoel. Samenwerken verloopt moeiteloos met een goede digitale werkplek. Zowel binnen als buiten de kantooruren kan er gebruikt worden gemaakt van een digitale werkplek om zo efficiënt samen te kunnen werken.  Doordat je overal toegang hebt tot de digitale werkplek, kun je zelfs onderweg nog even wat werk verrichten. 

Een digitale werkplek voor het werken van nu

Vroeger werkte bijna niemand thuis en ging je gewoon naar kantoor. Tegenwoordig zijn we steeds vaker gaan thuiswerken. In het begin werd er voornamelijk gecommuniceerd via de telefoon en via e-mail. Dit werkte wel, maar het kon sneller en beter. Met een digitale werkplek kun je samenwerken met je collega’s zoals je dan op kantoor zou doen. Het voordeel is nu alleen, dat je kunt werk waar je maar wilt. Het enige wat je nodig hebt is een stabiele internetverbinding en een laptop, computer, tablet of een smartphone. Door de vele opties kan ieder bedrijf een fijne digitale werkplek inrichten waardoor er efficiënt kan worden gewerkt, waarbij de productiviteit hoog blijft. 

Een digitale werkplek op maat voor het bedrijf

Bij een digitale werkplek dient de klant centraal te staan. Doordat diverse branches een andere manier van werken hebben, dient de digitale werkplek hierop aan te sluiten. Zo kun je beter communiceren met je collega’s, veilig en snel bestanden sturen of informatie delen, samen vergaderen of zien welke taken er nog openstaan. Op die manier worden klanten niet dubbel benaderd of worden er geen dubbele mails verzonden. Ook voorkom je met een digitale werkplek dat taken blijven liggen, doordat iedereen goed in kaart heeft wat er nog dient te gebeuren. De productiviteit ligt hoog met een goed functionerende digitale werkplek wat ook weer bijdraagt aan een fijne werkomgeving.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *