chocolade geschenken

3 redenen waarom chocolade geschenken altijd in de smaak vallen

Iedereen vindt het altijd heerlijk om chocolade als geschenk te ontvangen, want iedereen vindt dit natuurlijk een heerlijke traktatie. Dat iedereen het een heerlijke geschenk vindt, is natuurlijk niet de enigste reden. Zo zijn er nog meer redenen waarom het leuk is om chocolade geschenken te geven. Het is namelijk ook bewezen dat chocolade gezond is en het de mens gelukkig maakt, zo kom maar op met die heerlijke sinterklaas chocolade, maar ook de heerlijke kerst relatiegeschenken

Het maakt gelukkig

Je kan wel zeggen dat chocolade de favoriete zoetigheid is van vele mensen, want mensen krijgen vaak bij chocolade een geluksgevoel. Dit komt omdat er fenylethylalanine in chocolade zit en dat zorgt uiteindelijk voor dat er endorfine wordt aangemaakt in de hersenen. Het gelukt komt dus van de endorfine, want endorfine wordt ook wel het gelukshormoon genoemd en zorgt ervoor dat stress en pijn vermindert. Het klinkt dus vrij makkelijk om jouw personeel, relatiegeschenken of dergelijke gelukkig te maken met heerlijke sinterklaas chocolade of andere leuke kerst relatiegeschenken. 

Het is gezond

Dit is niet wat iedereen waarschijnlijk gelijk gelooft, maar na vele onderzoeken is gebleken dat het eten van chocolade een positief effecte kan hebben op uw gezondheid. In cacao zitten namelijk polyfenolen; een antioxidant dat ervoor zorgt dat het lichaam beschermd wordt tegen straling uit zonlicht en andere schadelijke stoffen. De regel hierbij is wel: hoe puurder de chocolade, hoe beter. Want in puurdere chocolade zit meer polyfenolen.

Het valt in de smaak

En als laatste chocolade valt natuurlijk altijd in de smaak, want er zijn maar weinig mensen die niet dol zijn op chocolade. Niet alleen vrouwen houden van chocolade, maar ook genoeg mannen, want er is zelf uit onderzoek gebleken dat mannen meer chocola eten dan vrouwen. 

Een conclusie is nu wel dat u waarschijnlijk nooit een verkeerde keuze zal maken als het gaat om chocolade. Zo laat dat heerlijke sinterklaas chocolade en die andere leuke kerst relatiegeschenken maar komen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *