5 redenen om een flexwerkplek te proberen

5 redenen om een flexwerkplek te proberen

Werk jij meestal vanachter een bureau in je thuiswerkplek of gewoon aan de eettafel? In beide situaties brengt werken op een flexwerkplek diverse voordelen met zich mee. Benieuwd waarom jij een flexwerkplek zou moeten proberen? Wij hebben in dit artikel vijf redenen op een rijtje gezet!

Reden 1. Netwerken

Wanneer je werkt op een flexwerkplek dan ontmoet je gegarandeerd nieuwe mensen. Bewust of onbewust ben je tijdens je werkdag bezig met het opbouwen van je netwerk. Dit contact met andere thuiswerkers of ondernemers kan je ontzettend veel opleveren. Van nieuwe samenwerkingen tot leuke gesprekken over je privéleven. Een beetje sociaal werken is toch veel leuker dan eenzaam afgezonderd thuis aan het werk zijn.

Reden 2. Flexwerken kan overal

De afgelopen jaren is flexwerken steeds populairder geworden. Dit betekent ook dat er steeds meer koffietentjes, kantoorpanden en restaurants speciale flexwerkplekken aanbieden. Als je van plan bent om te gaan flexwerken, dan is de kans groot dat je ruime keuze hebt bij jou in de omgeving. Via Flexwerkplek.nl vind je de leukste flexwerk locaties bij jou in de buurt!

Reden 3. Weinig kosten

Een groot voordeel van flexwerkplekken is dat de kosten minimaal zijn. In sommige gevallen is flexwerken zelfs helemaal gratis: uiteraard moet je wel betalen voor eten en drinken. Zoek je een gratis flexwerkplek in Groningen? Dan zijn er ontzettend veel mogelijkheden!

Reden 4. Motivatie

Moeite met concentreren wanneer je thuis aan het werk bent? De sfeer van je werkomgeving is ontzettend belangrijk om geïnspireerd en gemotiveerd aan de slag te kunnen. Thuiswerken afwisselen met flexwerken kan zorgen voor extra motivatie en haalt je uit de sleur.

Reden 5. Ritme

Veel mensen die vanuit huis werken hebben moeite om hun ritme vast te houden. Je hoeft namelijk niet persé vroeg op te staan. Ook wordt je sneller afgeleid door privézaken, waardoor je tijdens je werkdag minder productief bent. Al snel ga je deze uren in de avond inhalen.. en weg ritme. Werken op een flexwerkplek maakt het gemakkelijker om een bepaald ritme aan te houden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *