Bestel een kerstpakket naar keuze online

Bestel een kerstpakket naar keuze online

Een online webwinkel biedt u de mogelijkheid om snel en eenvoudig een kerstpakket naar keuze te bestellen. Kies uit talloze verschillende prijsklassen, thema’s en kleuren. De pakketten zijn aantrekkelijk geprijsd en worden geheel naar wens thuis bezorgd. Meer weten? Lees dan verder.

Talloze thema’s

Aangezien het natuurlijk wel de bedoeling is dat het kerstpakket origineel is, heeft u online de keuze uit talloze verschillende thema’s. Om u een beeld te geven van de mogelijkheden, hebben we een aantal pakketten uit de top 20 van afgelopen jaar voor u op een rijtje gezet:

  • Feestpakket. Dit kerstpakket zorgt ervoor dat de ontvanger helemaal klaar is voor een geslaagd nieuwjaarsfeestje. Het pakket zit vol met lekkere hapjes, een fles druivensap, een leuk tijdschrift en allerlei leuke props voor op de foto’s.
  • Wok pakket. Dit kerstpakket is een leuke afwisseling op de standaard voedselpakketten. Zoals de naam al doet vermoeden, geeft u uw werknemers hiermee alles wat ze nodig hebben voor het maken van heerlijke wokgerechten. Dit pakket bevat artikelen zoals bijvoorbeeld een grote wokpan en speciale biertjes.
  • Een wellness pakket. Het wellness kerstpakket is volledig gericht op een fijne ervaring. Het pakket bestaat uit artikelen zoals witte gastendoekjes, een douche scrub, douchegel en pralines. Dit is het ideale pakket om ervoor te zorgen dat al uw werknemers na de vakantie weer helemaal opgeladen zijn.
  • Avontuurlijk tripje. Hebt u het idee dat uw werknemers wel van een reisje houden? Dan is dit kerstpakket een goede keuze. Het bestaat uit artikelen die te gebruiken zijn tijdens de vakantie zoals een stevige rugzak, snacks voor bij het kampvuur, een bluetooth-speaker en een fles appelsap.
  • Kunstpakket. Het laatste pakket dat we hier bespreken is gericht op de creatievelingen onder ons. Het kunst kerstpakket bestaat uit producten die samen de basis vormen voor een productieve schildersessie. Denk dan bijvoorbeeld aan een leeg canvas, aquarelverf, een kwastenset en een paar lekkere snacks.

Deze lijst is bedoeld om u een idee te geven van de verschillende opties. In de webwinkel van uw keuze vindt u het gehele aanbod.

Laat uw werknemers zelf kiezen

Heeft u het idee dat uw werknemers zo verschillend zijn dat u ze eigenlijk niet allemaal hetzelfde pakket kunt geven? Laat ze dan zelf kiezen. Dat doet u door ze in plaats van een kerstpakket, unieke inloggegevens te sturen. Deze kunnen ze vervolgens gebruiken om in te loggen in de speciale webshop voor uw bedrijf, waar ze op basis van een puntensysteem één of meerdere cadeaus naar keuze kunnen bestellen. Dit cadeau wordt bij de meeste online kerstpakketten winkels dezelfde dag nog verzonden.

De voorwaarden

Als u besluit uw kerstpakket online te bestellen, dan is het verstandig om een paar zaken even te controleren. Krijgt u de optie achteraf te betalen zodat u eerst kunt  controleren of alles naar wens is? Worden grotere leveringen binnen Nederland gratis bezorgd? Ontvangt u als besteller ook nog eens een gratis bonus cadeau, om u te bedanken voor uw vertrouwen? Zo kunt ook u genieten van een leuke verrassing.

Klik hier om direct uw kerstpakketten online te bestellen. 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *