Ga je naar een nieuw kantoor Dit heb je nodig!

Ga je naar een nieuw kantoor? Dit heb je nodig!

Spannend, je gaat naar een nieuw kantoor! Alleen dat wekt natuurlijk nieuwe uitdagingen en problemen bij je op. Hou je al je computers of kan je beter alles nieuw kopen? Moet je een bedrijf inhuren of kan je alles met je medewerkers aan? In deze blog bespreken we wat je in je nieuwe kantoor nodig hebt of wat je nodig hebt om in je nieuwe kantoor te trekken!

Mankracht

Ten eerste, je hebt mankracht nodig voor je verhuizing! Het aantal mankrachten dat je hebt bepaalt je planning en hoe snel je kunt verhuizen. Zorg ervoor dat iedereen in je bedrijf mee kan helpen! Als het mogelijk is, kan het helpen om ook ’s avonds mee te laten helpen. Maar daarbij kan je ook ouders, broers en zussen van jezelf uitnodigen. Of je collega’s aansporen om mee te helpen als dat kan. Dan is het wel zo fijn als je ze daarna ook beloont met een leuk feest of een etentje op jouw kosten. Voor wat hoort wat!

Planning

Zorg ervoor dat je alles gestructureerd aanpakt. Wat kan als eerste ingepakt worden en wat heb je tot op het laatste moment nodig? Of kan je de essentiële dingen al als eerste verhuizen om ze vervolgens direct in het nieuwe pand te zetten? Het is van essentieel belang om dit in gedachten te hebben, maar nog belangrijker is om dit op papier te zetten. Dit moet namelijk ook duidelijk zijn voor anderen om structureel en efficiënt te werk te gaan. Zorg voor een reële en ruime planning. Als je achter op schema gaat lopen, komt dit niet ten goede voor het stress niveau.

Kartonnen verpakkingen

Verhuizen staat nou eenmaal in het teken van kartonnen dozen, opvulmateriaal en chaotische ruimtes. Alles moet ingepakt worden en veilig op de nieuwe locatie aankomen. Dan is het toch heerlijk om alles geordend in gelabelde dozen te zetten om vervolgens alles op de juiste locatie te openen. Bovendien is het heerlijk als je erachter komt dat je zonder al te veel schade bent verhuisd. Dat heb je dan toch maar weer puik gedaan! Tijd voor een feestje om het te vieren.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *