De drie pilaren van SEO: links, teksten en techniek

Wees vindbaar door een SEO abonnement en SEO teksten schrijven
Als bedrijf doe je er alles aan om vindbaar te zijn op het internet: de meest gebruikte technieken zijn een SEO abonnement en SEO teksten schrijven. Het belangrijkste aspect om vindbaar te zijn op internet is namelijk de manier waarop jouw boodschap aan de klanten wordt gepresenteerd. Door gebruik te maken van het algoritme en de praktische psychologische kennis van de lezer kan je een groter bereik genereren. Het mag duidelijk zijn dat hier een stuk vakkennis bij om de hoek komt kijken. We zullen de drie pilaren van een SEO beschrijven.

Links op aantrekkelijke pagina´s
Wanneer je gebruik maakt van een SEO abonnement zal men voor jou SEO teksten schrijven. Deze teksten zijn zodanig opgesteld dat jouw website snel wordt gevonden door de lezer. Dat zal gebeuren doordat er wordt geadverteerd op een bekende pagina die voor jouw bedrijf aantrekkelijk is.

Wanneer je bijvoorbeeld kinderfietsjes wil verkopen zal er een tekst met een link worden geplaatst op een site waar jonge ouders komen. Dit is immers de doelgroep die je wil bereiken met jouw bedrijf. De link kan meerdere vormen hebben. Er kan een rechtstreekse link naar jouw bedrijf worden geplaatst maar er kan ook via een omleiding worden geplaatst. We hebben het in dat geval over een ´klik hier´ link in de tekst. Deze manier van adverteren wordt ook wel clickbait genoemd.

Teksten die aanspreken
Wanneer je jouw doelgroep wil bereiken doe je dit via een tekst over een onderwerp wat de doelgroep aanspreekt. Wanneer we nog steeds denken aan het voorbeeld van kinderfietsjes zal met in een SEO abonnement SEO teksten schrijven over bijvoorbeeld de juiste maat van een kinderfietsje voor een bepaalde leeftijd en lichaamslengte.

De doelgroep zal na het lezen extra informatie willen krijgen en linkt door naar de pagina van jouw bedrijf. De tekst zal door het woordgebruik gemakkelijk gevonden worden doordat er gebruik wordt gemaakt van het algoritme van een zoekmachine. Het mes snijdt dus aan twee kanten. Daarnaast wordt er gekeken naar de tekst van de pagina´s op jouw website. Deze moet immers ook goed vindbaar zijn. Men zal bij ook SEO teksten schrijven voor jouw website wanneer je een SEO abonnement hebt. Op die manier wordt je website regelmatig vernieuwd en blijft deze actueel.

Techniek is belangrijk
Bij techniek bij SEO teksten schrijven in een SEO abonnement komt een aantal componenten samen. Het gaat daarbij om het geheel van de plaatsing van links in een tekst die de juiste zoekwoorden bevat. Nog altijd in het licht van een handelaar van kinderfietsjes die betaalbaar zijn zullen deze zoektermen onder andere ´betaalbare´ of ´betaalbaar´ en ´kinderfietsjes´ zijn. Deze zoektermen moeten op de juiste locatie in een tekst komen te staan om gevonden te worden door een zoekmachine. Het psychologische aspect komt eveneens om de hoek kijken. Een expert die SEO teksten schrijft weet wat er op de markt speelt en daarnaast weet hij wat een consument belangrijk vindt op het internet.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *