De leukste bedrijfsgeschenken?

Bedrijfsgeschenken zijn een fantastische manier om je werknemers te belonen en de teamspirit binnen het bedrijf te versterken. Iedereen waardeert een cadeau en door ze uit te delen bouw je een betekenisvolle band op tussen het management en het personeel. Als je geen ideeën hebt, lees dan verder. We geven een aantal ideeën, zoals een kalender relatiegeschenk, en tips om het perfecte cadeau te kiezen.

Maak het persoonlijk

Generieke cadeaus geven de indruk dat je er niet veel moeite in hebt gestoken. Maak een cadeau persoonlijk door bijvoorbeeld een naam erop te zetten of een persoonlijke boodschap toe te voegen. Zo laat je je teamleden weten dat je aan ze denkt. Het personaliseren van veel cadeaus kan tijdrovend zijn, maar je kunt eens kijken naar een gepersonaliseerde omleg kalender. Deze kalenders zijn niet alleen volledig gepersonaliseerd, maar zijn ook erg nuttig. 

Ga voor iets praktisch

Opvallende cadeaus zijn misschien leuk op het moment zelf, maar iets praktisch zal op de lange termijn meer gewaardeerd worden. Denk aan een gespecialiseerde kalender, keukengerei of elektronica. Dit zijn dingen die niet zomaar ergens in een la belanden en vergeten worden. Denk goed na over wat je teamleden daadwerkelijk zullen gebruiken en laat dat je keuze beïnvloeden.

Kies iets blijvends

Wegwerp cadeaus worden snel gebruikt en vergeten. Een cadeau dat lang meegaat, zoals een kalender, zal zeker een jaar gebruikt worden. Dit soort geschenken zijn uitstekende keuzes. Ze benadrukken hoe lang een teamlid al bij het bedrijf is. In de huidige dynamische arbeidsmarkt is team loyaliteit zeldzaam, maar blijvende cadeaus geven teamleden het gevoel dat ze gewaardeerd worden.

Let op je budget

Cadeaus kopen heeft natuurlijk invloed op je budget. Het is belangrijk om niet te veel uit te geven aan luxe items, ook al maakt dat je teamleden misschien blij. Stel een realistisch budget op en vergelijk prijzen bij verschillende leveranciers. Kijk of je bulk-kortingen kunt krijgen en probeer het maximale uit je budget te halen.

Geef onverwachts cadeaus

De meeste bedrijven geven cadeaus op voorspelbare momenten, zoals met Kerstmis of aan het einde van het jaar. Je teamleden waarderen dit gebaar zeker, maar er is iets bijzonders aan het verrassen van je personeel. Geef cadeaus om een mijlpaal of om het sluiten van een grote deal te vieren. Dit verrast je teamleden en laat zien dat je altijd aan hen denkt, niet alleen tijdens de feestdagen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *