Een overhemd met korte mouw casual en zakelijk dragen

Veel mannen vinden het dragen van een overhemd vanzelfsprekend. Vaak wordt een overhemd gedragen als basis voor een zakelijke outfit maar tegenwoordig wordt een overhemd ook vaak casual gedragen. In de zomer zie je steeds meer mannen die een overhemd met korte mouw dragen in plaats van een polo of
T-shirt. Een overhemd met korte mouw zorgt ervoor dat je er gekleed uitziet en bovendien zit een overhemd met korte mouw niet warm. Tegenwoordig is een overhemd met korte mouw weer helemaal hip. Een overhemd met korte mouw casual gedragen is leuk voor op het terras of naar een zomers feestje. Kies dan voor een overhemd met een zachte boord, in leuke kleuren en prints.

Kunnen overhemden met korte mouw zakelijk gedragen worden?

Bij warm weer kan het dragen van een overhemd met korte mouw stijlvol en modieus zijn zeker wanneer je een overhemd draagt met de juiste pasvorm en van de juiste stof. Rol de mouwen van een overhemd met lange mouwen niet op maar koop liever een mooi overhemd met korte mouw. Let erop dat de mouwen niet te los “hangen” maar iets strakker zitten dan het overhemd zelf. Kies het liefst een effen overhemd met korte mouw en wanneer je deze op de juiste combineert met een pantalon of casual broek kan dit zeker zakelijk gedragen worden.

Wanneer draag je een overhemd met korte mouw

Zakelijk draag je het best een overhemd met korte mouw wanneer de temperatuur boven de 20 graden komt. Maar privé of wanneer je een feestje hebt dan kun je een overhemd met korte mouw dragen wanneer je dat zelf prettig vind. Kies dan wel een slim fit model waarbij het overhemd  aangesloten zit op je lichaam, zonder te knellen als je bukt.

Trends voor overhemden met korte mouw

De trends bij casual gedragen overhemden met korte mouw zijn voorzien van een all-over print. Denk hierbij aan Hawaii, bloemen of de complete jungle. Gedragen met een simpele effen broek of spijkerbroek ben je helemaal trendy. Wil je liever een stoerdere uitstraling ga dan voor denim overhemden met korte mouw. In de zomer zijn linnen overhemden met korte mouw het fijnst om te dragen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *