Lekker zittende kleding op kantoor is onmisbaar!

Als je dagelijks op kantoor werkt en er wordt geacht dat je een overhemd draagt, dan weet jij als geen ander dat het belangrijk is dat je overhemd lekker zit. Het moet niet knellen maar wel lekker rond om je lichaam aansluiten. Het dragen van een fijn T-shirt kan het draagcomfort van je overhemd aanzienlijk verhogen. Let op, ik zeg wel een fijn T-shirt! Een T-shirt met een goede pasvorm, zachte stiksels en wat extra oksel ruimte. Een T-shirt zonder uitstekende labels en gemaakt van een hoge kwaliteit heerlijk zacht katoen. Als je zo’n T-shirt onder je overhemd draagt op kantoor, kan je dag niet meer stuk!

Een T-shirt onder je overhemd op kantoor is goed tegen de warmte maar ook tegen de kou!

Een T-shirt onder een overhemd geeft niet alleen meer draagcomfort, het zorgt er ook voor dat je minder snel zweetplekken onder je oksels krijgt. Is het tochtig op kantoor, of staat de airco hard dan is het ook aan te raden om een T-shirt onder je overhemd te dragen. Dit extra laagje zorgt toch voor een beetje extra warmte.

Waarom altijd een wit T-shirt?

Waarom kiezen de meeste mannen toch altijd voor een wit T-shirt? Als een shirt als hoofd kledingstuk gedragen wordt zie je ze in allerlei kleuren verschijnen maar zodra het gaat om een T-shirt voor onder het overhemd is wit de meest gekozen kleur. Het zal je verbazen dat een zwart T-shirt of zelfs een grijs shirt soms vele malen mooier staat onder je overhemd. Natuurlijk is dit wat afhankelijk van de kleur overhemd dat je draagt, maar test het maar eens uit! Leg ‘s morgens voordat je jezelf aankleed een overhemd klaar en leg daar bovenop een wit, een zwart en een grijs shirt. Wat zie je? Ja ik denk dat je in 9 van de 10 gevallen kiest voor het grijze T-shirt! Had je niet verwacht he….?

T-shirts van ShirtsofCotton Grijs

Nou zal je denken, waar koop ik in godsnaam grijze shirts van een hoge kwaliteit, die zorgen voor extra comfort bij het dragen van een overhemd op kantoor, voor een schappelijke prijs? Nou bij ShirtsofCotton Grijs natuurlijk! Heel handig zo online te bestellen in iedere gewenste maat. Gebruik de maattabel voor het kiezen van jouw maat, ga naar de categorie ShirtsofCotton Grijs en bestel voor een mooie prijs een kwalitatief zeer sterk en zacht T-shirt!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *