Magazines laten drukken

Magazines drukken als extra visitekaartje

Heb jij een horecabedrijf of verhuur jij met je bedrijf boten aan particulieren? Heb je een camping en wil je graag als extra visitekaartjes magazines laten drukken? Het maakt eigenlijk niet uit in welke sector je bevindt, met een magazine kun je jouw bedrijf net dat extra zetje uitstraling geven. Magazines geven lezers een unieke beleving, vol met mooie verhalen, schitterende foto’s, met een mooi design en een heerlijke cover. Je komt op een toffe manier binnen bij jouw doelgroep. Wanneer je magazines laat drukken kun je namelijk deze uitgeven aan (potentiële) klanten, zodat ze op de hoogte zijn van het wel en wee, van wat jij aanbiedt en waar je voor staat met jouw bedrijf. Het kan ook zo zijn dat je binnenkort een evenement hebt en graag bij je stand magazines wil hebben liggen, ter promotie. Er zijn legio mogelijkheden in waarom jij magazines van/over jouw bedrijf zou willen hebben. Het is ook erg tof als je digitaal zichtbaar bent, om daaraan magazines toe te voegen, zodat je zowel offline en online op een juiste manier zichtbaar bent.

Wat zijn de mogelijkheden met magazines drukken?

Magazines laten drukken kan op meerdere manier, je kunt bijvoorbeeld de magazines laten inbinden, maar ook een keuze maken in het gewicht van het papier. Ook kun je magazines gelijmd drukken of geniete drukken (dit dien je dan ook op een speciale manier aan te leveren). Hieronder nog meer mogelijkheden, wat er nog wel meer zijn, op een rijtje:

  • Formaat van het magazine (A4, A5, A6 et cetera of naar eigen voorkeur);
  • Houtvrij, houtvrij mat, gerecycled, gesatineerd mc papier et cetera;
  • Cover mat of laten lamineren en bijvoorbeeld ook weer een ander soort papier;
  • Gewicht van het papier, bijvoorbeeld 250 gram, 170 gram of 100 gram.

Er zijn nog meer mogelijkheden, zoals in full colour drukken of zwart wit. Of een staand, liggend of vierkant magazine (naast de grootte, dus het formaat; A4, A5 et cetera). Laat je daarom ook goed informeren bij een specialist, zoals een (online) drukkerij. Tenslotte is het ook zo, hoe groter je oplage met magazines drukken, hoe minder je per magazine, qua prijs, kwijt bent.

Wat is het verschil tussen flyers, folders en magazines?

Deze vraag wordt weleens gesteld, want wat zijn de verschillen nu hierin? Een flyer is meer een snelle uitgave, het is namelijk een papier in een bepaald formaat, die vaak dubbelzijdig is bedrukt (kan ook enkelzijdig zijn). Veelal tot en met A3 formaat, met een groter formaat spreek je van een poster. Een folder daarentegen is wel gevouwen, maar bestaan uit een blad. Waarbij er wel verschillende vouwmogelijkheden zijn, zoals de winkelvouw en de kruisslag. Een magazine, zoals hierboven al beschreven staat, bestaat uit meerdere bladen, die vaak zijn vastgezet en die een harde (andere papiersoort) cover bevatten. Heb je nu interesse in het later drukken van flyers en folders, in plaats van magazines? Informeer dan ook bij een professional, want ook hierin zijn legio mogelijkheden, om alles naar smaak en wens in te vullen. Precies zoals jij dat wilt.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *