Mijn onderneming

Mijn onderneming

Twee jaar geleden ben ik begonnen met mijn eigen onderneming. Al vanaf mijn jeugd ben ik een enorme fan van voetbal. Ik was groot fan van de por en alles eromheen. Ik hield ervan om naar de grootste spelers te kijken en de grootste clubs. Ik ben altijd al geïnteresseerd geweest in bepaalde zaken rond het voetbal zoals de sponsordeals en ook waarom een speler de keuze maakt om juist met die voetbalschoenen te spelen. En met die voetbalschoenen ben ik verder gaan denken. Vroeger wou ik altijd al de nieuwste en mooiste voetbalschoenen hebben die er zijn. Omdat ik altijd al een eigen onderneming wou beginnen heb ik ervoor gekozen om een voetbalwinkel/webshop te beginnen waar ik allerlei voetbalspullen verkoop en in het speciaal voetbalschoenen.

Groei van mijn onderneming

In 2018 ben ik begonnen met mijn onderneming. Ik heb met behulp van een professional een hele webshop gemaakt. Ik was van plan mijn voetbalschoenen online te gaan verkopen. Dit heb ik ook een jaar lang gedaan. Het draaide gelijk enorm goed. Dit kwam omdat ik zeer unieke voetbalschoenen verkocht. Ik verkocht namelijk voetbalschoenen die al wat jaren oud zijn en dus zeer exclusief maar allemaal wel in goede staat. Toen de verkoop hiervan erg goed ging ben ik ook oude en exclusieve voetbalshirts gaan verkopen. Naar deze shirts en schoenen is de vraag zo groot dat ik nu ook graag een winkel wil gaan beginnen. Ik ben dan ook opzoek naar een winkelruimte in Hengelo aangezien ik hier ook woon. Uiteindelijk ben ik dan ook de hulp gaan zoeken naar een bedrijfsmakelaar in Hengelo.

Zoektocht naar een winkelruimte

Omdat ik zelf de kennis en de connecties niet heb voor het vinden van goede winkelruimtes ben ik opzoek gegaan naar een bedrijfsmakelaar. Ik ben na een aantal tips van bekenden uitgekomen bij Boers en Lem. Zij hebben mij geholpen aan een zeer mooie winkelruimte midden in Hengelo. Door het goede werk van Boers en Lem weet ik zeker dat de verkoop en de naamsbekendheid veel beter gaat worden. Ook kan ik door het snelle en goede werk al eerder dan verwacht beginnen met verbouwen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *