Isaan

Van de zon genieten in Isaan

Op het moment dat je vakantie hebt, wil je graag naar het buitenland toe. Je kunt er dan voor kiezen om naar een hele toeristische plek toe te gaan. Hier kom je dan heel erg veel westerse invloeden tegen. Zo moet je denken aan westerse nachtclubs, restaurants en andere dagbestedingen. Als je aan dit soort standaarden gewend bent geraakt, vind je het fijn om hier naartoe op vakantie te gaan. Toch kun je er voor kiezen om naar een wat traditionelere plek op vakantie te gaan. Zo kun je er voor kiezen om Isaan in Thailand te gaan bezoeken. Het is de armste regio van het land, en ligt in het noordoosten. Het is een hele mooie plek om op vakantie te gaan, als je wat meer van de traditionele kant van Thailand wilt zien. Het lijkt hier namelijk alsof de tijd heeft stilgestaan voor een lange periode. 

Lekker wandelen in de omgeving 

Als je naar de regio Isaan op vakantie gaat, kun je van de mooie natuur gaan genieten. Je kunt hier namelijk in deze regio genoeg natuur vinden. Zo zijn er heel erg veel wandelroutes die je kunt volgen. Let er wel op dat je niet je mooie schoenen aandoet. Deze regio is namelijk niet ingesteld op westerse toeristen. Je vindt hier dus heel erg veel paden die niet zijn bestraat. Je kunt deze beter je beste wandelschoenen aandoen, tijdens een wandeling hier. 

Isaan

Een bergmeer bezoeken

Je kunt in Isaan ook naar een heel erg mooi bergmeer toegaan. Het Huay Krating bergmeer. Is namelijk een hele mooie plek om te bezoeken. Je kunt hier met mooi weer namelijk ideaal picknicken. Ook kun je natuurlijk er voor kiezen om in het heldere water van dit bergmeer te gaan zwemmen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *