Waarom je voor een rechte bedrijfstrap wil kiezen

Rechte (bedrijfs)trappen zijn de eenvoudigste en de meest gebruikte trappen. Dankzij hun eenvoudige vormgeving is het één van de veiligste trappen die je kunt installeren. Hun eenvoudig lijnenspel zorgt voor meerdere mogelijkheden, ook op het vlak van hun vormgeving. Met de middenboom trap, de zwevende trap, en de muizenboomtrap beschik je ook over voldoende keuzemogelijkheden. Rechte trappen zijn ook aangenamer in hun gebruik. Je kunt zelfs grote huishoudtoestellen makkelijker naar boven of beneden brengen langs zo’n rechte trap. En dat is altijd handig tijdens een eventuele verhuis. Daar boven op zijn rechte trappen zijn ook goedkoper dan trappen in ingewikkeldere vormen en met meerdere draaien.

Decoratief

Bedrijfstrappen zijn in de eerste plaats efficiënt en veilig, maar krijgen nu ook meer en meer een decoratief karakter. We stellen meer en meer eisen aan trappen. Zo moeten ze ook bij het interieur passen. Trappen mogen daarbij ook meer plaats in beslag nemen.

Soorten rechte trappen

Precies zoals bij rechte trappen voor onze woning, zijn er ook meerdere soorten rechte bedrijfstrappen. De meest gebruikte rechte trap is ongetwijfeld de eenvoudige steektrap. Wil je gaan voor de eenvoudigste trap? Dan kies je best voor de rechte, zwevende, open of gesloten steektrappen. Zo vind je altijd een rechte bedrijfstrap die bij de inkomhal van je bedrijf past. Dat is belangrijker dan je denkt. De inkomhal is namelijk het eerste wat je bezoekers van je bedrijf te zien krijgen. Hij maakt dus deel uit van het visitekaartje van je bedrijf.

De voordelen van rechte bedrijfstrappen

Een rechte bedrijfstrap is een veilige trap en zorgt voor extra opslagruimte onder de trap. Hij stelt je in staat om tijdens een verhuis ook grote zaken zoals meubels en huishoudtoestellen te verhuizen. Daarnaast is een rechte bedrijfstrap ook budgetvriendelijk. Je houdt er wel best rekening mee dat een rechte trap meer plaats inneemt dan andere soorten trappen. Mooie en handige rechte trappen vind je bij veijertrappen.nl

De rechte muizentrap

Dit betreft een opvallend minimalistische trap waarbij weinig materiaal voor nodig is. Aluminium en staal zijn veel gebruikte materialen voor muizentrappen. Zelfs Z-vormige muizentrappen horen tot de mogelijkheden. Zie je een bedrijfstrap als dé blikvanger van je inkomhal? Kies dan een met frame uit roestvrij (RVS).

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *