Waarom Parker pennen zo bijzonder zijn

Waarom Parker pennen zo bijzonder zijn

Nog steeds zijn Parker pennen de Ferrari’s van de pennenwereld. Of beter, de Rolls Royce van de pennen. Parker pennen zijn er al vanaf 1888 en worden nog steeds erg vaak als geschenk gegeven. En vergis u niet, u krijgt dan vaak een kostbare en kwalitatief uitstekende pen cadeau.

Parker pennen zijn prima te personaliseren

Als iemand jubileert of afscheid neemt van de zaak dan zijn Parker pennen nog steeds een geliefd cadeau, en dat zowel voor de gever als de ontvanger. U kunt de pennen bovendien gemakkelijk personaliseren. U kunt een pen laten graveren, waardoor u echt iets blijvends geeft. Niet zelden en eigenlijk zonde, maar er zijn mensen die de pennen niet eens gebruiken maar ze desondanks een ereplaats in huis geven. Zoveel waarde wordt soms dus aan de pennen van het merk gehecht. De pennen heeft u in verschillende uitvoeringen. Van prima betaalbaar tot de wat duurdere uitvoering.

De pennen zijn in diverse uitvoeringen beschikbaar

Een van de meest bekende pennen van het merk is de Parker pen Jotter. Het is wellicht de meest bekende balpen ter wereld. De Jotter is er echter ook in vulpen uitvoering en is eveneens als vulpotlood en rollerball pen te koop. In alle gevallen zijn de pennen van dit type te graveren. Van de Parker pennen is de Duofold de duurste en de fraaiste, zo beweren insiders. De gemiddelde prijs voor deze pen ligt zo rond de 350 euro. Verder is ook de Vector een populaire uitvoering als gekeken wordt naar de beschikbare pennen van het merk. Deze pen is als vulpen, rollerball, balpen en als vulpotlood te koop, zoals de verschillende types Parker pennen toch al in diverse uitvoeringen in de handel te krijgen zijn.

Met een gegraveerde pen geeft u iets unieks weg

Van de Parker pennen is ook de Sonnet een gewild exemplaar. De Parker Sonnet is vooral een pen die er in zowel klassieke als in moderne uitvoering is. Bij de meeste winkels waar u pennen van het merk kunt kopen, kunt u de pen ook meteen laten graveren. Bedenk dat voor u naar de winkel gaat wat precies op de pen gegraveerd moet worden. Met gravure geeft u een persoonlijk cadeau, iets waarmee de ontvanger in vrijwel alle gevallen bijzonder blij is. Houd de boodschap kort en krachtig, de ruimte om te graveren is uiteraard beperkt.

Nog steeds probeert Parker haar toonaangevende rol verder te verstevigen

De pennen van Parker zijn en blijven zeer geliefd en gewild. Bovendien blijft de pennenfabrikant ambitieus en niet voor niets worden de verschillende modellen steeds vernieuwd en komen er steeds weer nieuwe uitvoeringen op de markt. Tekenend is verder dat Parker pennen nog steeds de meer dan toonaangevende rol verder probeert te versterken. Zo nam het bijvoorbeeld in 2007 bijvoorbeeld nog de bekende Rotring-lijn over om de positie in de markt nog maar weer wat te versterken. Moet u een cadeau weggeven, denk eens aan Parker pennen. Dat is allesbehalve afgezaagd, daarmee geeft u namelijk een blijvend aandenken aan een vaak leuke periode, van uw (werkzame) leven.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *