private LTE

Wat doet private LTE?

Een netwerk wordt ingedeeld in een openbaar netwerk en een privé-netwerk, afhankelijk van de behoeften van de gebruikers. Een Ruckus openbaar Long-Term Evolution (LTE)-netwerk wordt over het algemeen voor commerciële doeleinden gebruikt omdat het een snellere netwerk transmissie biedt in vergelijking met een Ruckus PWIN (Private Wireless Integrated Network) of een Ruckus WLAN (Wireless Local Area Network) en het spectrum van een particulier netwerk een grote winstmarge heeft. In tegenstelling tot een openbaar LTE-netwerk is de capaciteit van een particulier LTE-netwerk veel minder dan het openbare LTE-netwerk, omdat elke gebruiker slechts een kleine hoeveelheid gegevens gedurende een beperkte tijd mag verzenden, afhankelijk van de verschillende netwerk gebruiksmodi.

Wat is een mobiel apparaat?

Een mobiel toestel is een toestel dat spraak en gegevens kan ontvangen en verzenden. De spraakcommunicatie wordt in een LTE-netwerk over het algemeen binnen een kort bereik geleverd. Het LTE-netwerk kan dus diensten leveren aan apparaten met een groot communicatiebereik of een zeer groot datatransmissie vermogen. Het LTE-netwerk is meer geschikt voor mobiele toestellen met een hoge datatransmissiesnelheid, een internetverbinding en een communicatievermogen op korte afstand (b.v. handheld toestellen, mobiele toestellen die klein van formaat zijn), en het LTE-netwerk is ook geschikt voor toestellen met een communicatievermogen op lange afstand (b.v. mobiele toestellen, toestellen die zijn uitgerust met grootschalige machines/toestellen, enzovoort).

Wat is een hogesnelheidsnetwerk?

Een hogesnelheidsnetwerk is een netwerk dat communicatie biedt met een hoge datatransmissiesnelheid, een grote bandbreedte en een kleine latentie (d.w.z. de vertraging tussen de aankomst van een signaal en de transmissie ervan) binnen een vooraf bepaalde latentie (bv. een microseconde, nanoseconde, enz.). Het hogesnelheidsnetwerk wordt ook wel een mobiel High Speed Downlink Packet Access (HSDPA)-netwerk genoemd. De naam van High Speed Downlink Packet Access (HSDPA) zegt het eigenlijk al: dit is een protocol om echt enorm hoge snelheden te halen. Meestal is dit niet voor particulier gebruik, maar voor bedrijven die echt altijd een hoge snelheid internet nodig hebben.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *