Wat kan je allemaal met een whiteboard?

Als je nog steeds een flipover gebruikt voor je kantoorpresentaties, dan wordt het hoogtijd dat je in iets gaat investeren dat je veel geld kan besparen. Ook is het beter voor het milieu omdat je dan minder papier gebruikt. Het lijkt er op het eerste gezicht misschien niet op, maar whiteboards kunnen op diverse manieren gebruikt worden.

Allereerst kun je aantekeningen erop maken om uitleg te geven over projecten of om informatie te geven die men dan kan overnemen. Het handige ervan, is dat informatie gewoon weggeveegd kan worden om plaats te maken voor nieuwe informatie. Dat is veel beter dan telkens van papier moeten wisselen. Je hoeft dan geen nieuwe flipovers te kopen. Daarnaast zijn er ook digitale whiteboards die het overnemen van informatie ngo gemakkelijker maken. De software zorgt ervoor dat alle informatie op het beeldscherm van je computer verschijnt zodat informatie gemakkelijker overgenomen kan worden.

Ook tijdens presentaties kan een whiteboard goed van pas komen. er kan geprojecteerd worden op whiteboards. Dat is nog een element dat je bij flipovers niet kunt doen. Daarnaast zijn er verrijdbare whiteboards die gemakkelijk van de ene plaats naar de andere gebracht kunnen worden. Zo kun je thuis al een presentatie klaarmaken of kun je het meenemen naar een meeting bij een ander bedrijf om daar een presentatie te geven. Dat ziet er dus een stuk professioneler uit.

Geniet van de vele voordelen die een whiteboard met zich meebrengt.

Whiteboards zijn in vele soorten en maten te krijgen. Bij Whiteboard-express.nl zijn er tal van whiteboards waar je uit kunt kiezen. Ze komen in diverse afmetingen en prijsstellingen. Verder heeft de webwinkel nog vele andere borden waaronder kartelborden, prikborden, schoolborden, planborden, enz. Als je toch liever flopovers wilt, dan zijn die ook in voorraad.

Er zijn nog tal van artikelen die je kunt krijgen voor je kantoor of klaslokaal, dus gauw neem een kijkje. Nadat je een item bestelt hebt, kun je ze de volgende werkdag wel verwachten. Je krijgt ook nog de tijd om de spullen binnen 14 dagen te retourneren.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *