Relatiegeschenken

Beste relatiegeschenken voor je personeel

Personeel is belangrijk. Ze zijn de spaken in het grote wiel van je bedrijf. Alles draaiende houden met zijn allen op een gezonde en gemotiveerde manier. Dat waardeer je en mag je van tijd tot tijd best eens laten blijken met een relatiegeschenk. Maar wat moet je je personeel geven? Iets standaards, kies je voor een persoonlijke attentie of pak je groots uit? Laten we je daar eens verder mee helpen zodat je op dat gebied de goede keus maakt.

Een persoonlijke draai aan je geschenk geven

Het wordt gewaardeerd als je je personeel iets persoonlijks geeft. Een handgeschreven kaartje met een tegoedbon, een bos bloemen met een persoonlijk bedankje. Of bijvoorbeeld een stormaansteker met de boodschap, door weer en wind waardeer ik je! Een mooi gebaar met een sterke boodschap en een terechte uitspraak als het op je personeel aankomt. Mocht je een andere persoonlijke boodschap in gedachten hebben en je wilt stormaanstekers goedkoop online inkopen ga gerust je gang! Het is een persoonlijke attentie met je eigen draai eraan. Al ligt het in de keukenla of gaat het mee naar buiten tijdens een wandeling in stormachtig weer. Het herinnert je personeel eraan bij gebruik dat ze gewaardeerd worden en dat is iets wat ze bij zal blijven.

Een gezonde manier van bedrijfsvoering

Gezond personeel staat gelijk aan een gezond bedrijf. Lijkt ons een prima uitspraak om te doen en dat kan je ook terugkoppelen in je relatiegeschenken. Denk bijvoorbeeld eens aan korting op een sportschool abonnement voor je personeel. Of laat een persoonlijke waterbidon bedrukken met zijn of haar naam erop zodat ze op kantoor niet in de war raken als het op flessen aankomt. Ook een optie is elke week een mand met wat fruit en groenten mee te geven aan je personeel. Of als je echt uit wilt pakken geef je personeel eens per jaar een dagje weg naar een wellness resort naar keuze Een vrij eenvoudige manier van een relatiegeschenk, maar wel een die gewaardeerd wordt door je personeel omdat ze weten dat je aan hun welzijn en gezondheid denkt. 

Persoonlijke benadering en een gezonde manier van bedrijfsvoering zijn wat ons betreft de beste relatiegeschenken. Het wordt gewaardeerd als iemand aan je denkt. Zowel op persoonlijk gebied als op het gebied van gezondheid. Zorg voor je personeel en op hun beurt zorgen ze beter voor jou!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *