scrummagneten

Wat zijn beschrijfbare magneten?

Een inspirerende werkomgeving is nog nooit zo belangrijk geweest. Bedrijven als Google en Apple inspireren hun werknemers door zogenaamde ‘creatieve kantoren’ te bouwen: dit zijn kantoren die er leuk uitzien, maar ook nog eens creatief denken stimuleren door middel van zitzakken, hangmatten en pingpongtafels. Wanddecoratie helpt ook om een omgeving aantrekkelijker te maken voor de werknemer. Ook wordt er tegenwoordig vaker gebruik gemaakt van Scrumartikelen en  Scrummagneten. Deze artikelen zijn een must-have in een kantoor en leuken de boel ook nog eens op. Misschien vraag je je af wat scrummagneten zijn? In deze blog leer je er meer over.

Wat zijn scrummagneten?

Als je nog op school zit of studeert heb je vast wel eens van post-its gehoord. Dit zijn kleine gekleurde briefjes die je op de muur of je bureau kunt plakken. Post-its zijn voor eenmalig gebruik en daarna moet je ze weggooien, wat niet goed is voor het milieu. Mede daarom zijn scumartikelen en scrummagneten uitgevonden. Scrummagneten worden ook wel beschrijfbare magneten of herschrijfbare magneten genoemd. Je kunt deze na gebruik makkelijk schoonvegen waardoor je ze weer kunt gebruiken op een later moment. Scrummagneten zijn niet alleen handig voor op kantoor, maar je kunt ze ook gebruiken voor thuis of school.  

Waarom moet je scrummagneten kopen?

Scrumartikelen hebben veel voordelen. Een daarvan is dat je met deze artikelen het overzicht behoudt over je projecten en je planning. Je kunt je planning makkelijker bijhouden doordat je meer overzicht hebt. Ook kun je met een scrumwhiteboard een overzicht of schema maken voor leerlingen als je in het onderwijs werkt. Scrummagneten zijn er in alle soorten en maten, waardoor je ze op het bord kunt plakken zodat ze de aandacht trekken en de leerlingen meteen weten aan welke taken ze kunnen werken. Verder blijven ze goed op hun plek zitten en zijn ze van hoge kwaliteit, waardoor ze lang meegaan. Tevens zijn ze te hergebruiken, wat weer een voordeel is voor het milieu.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *