kerstpakket op maat

Op zoek naar kerstgeschenk ideeën voor jouw werknemers? Bekijk dan deze drie tips

Een kerstgeschenk vinden voor jouw werknemers is een jaarlijkse activiteit die best stressvol kan zijn. Zo zijn er talloze opties waaruit je kunt kiezen, maar de juiste optie vinden is nooit makkelijk. Merk jij dat je een beetje hulp nodig hebt met het vinden van het juiste kerstgeschenk voor jouw werknemers? Lees dan snel verder. Wij bespreken in deze blog namelijk vier tips voor leuke kerstgeschenken op de werkvloer. Aan de hand van deze drie tips zal jij zeker wat inspiratie opdoen voor een leuk kerstcadeau. Zo houd je jouw werknemers ook dit jaar tevreden.

Een kerstpakket als kerstgeschenk

Het eerste kerstgeschenk dat je aan jouw werknemers kunt geven, is een klassieker. Iedereen kent namelijk wel een kerstpakket als vorm van kerstcadeau aan jouw werknemers. Hoewel een kerstpakket op het eerste gezicht een algemeen kerstcadeau lijkt te zijn, ken het enige voordelen.

Ten eerste kan je het makkelijk op al jouw werknemers toepassen. Via een standaard cadeau ben je daardoor snel klaar met het vinden van een leuk kerstgeschenk. Voeg natuurlijk wel persoonlijke brieven en kaarten toe aan dit cadeau, zodat jouw werknemer zich gewaardeerd voelt.

Daarnaast zit er in een kerstpakket altijd een product tussen die jouw werknemers kunnen waarderen. van een mooie fles wijn tot wat lekkere hapjes; iedereen geniet van een kerstpakket. Je hebt via websites als kerstpakketwebshop.nl toegang tot talloze kerstpakketten, waardoor jij altijd de perfecte kerstpakket voor jouw werknemers vindt.

Een kerstgeschenk voor het thuiskantoor

Onze tweede tip is om artikelen voor het thuiskantoor te geven als kerstcadeau. Tegenwoordig werken namelijk steeds meer mensen thuis, waardoor ze ook daar de beste gereedschap nodig hebben om productief te zijn. Door thuiskantoor artikelen als kerstcadeau te geven, sla je twee vliegen in één klap. Jouw werknemer zal namelijk een handig cadeau krijgen, terwijl jij indirect de productiviteit van jouw werknemers verhoogt.

Wat betreft voorbeelden voor thuiskantoor artikelen zijn er vele die we kunnen geven. Je kunt bijvoorbeeld een bureaulamp of muismat geven voor het thuiskantoor. Maar ook kunst wat mooi staat en inspireert kan een goede optie zijn als kerstcadeau. Je beschikt over vele opties, waardoor er altijd een leuk artikel tussen zal zitten.

Denk aan een cadeaubon

Een andere tip qua kerstcadeau, is een cadeaubon. Cadeaubonnen kennen namelijk vele voordelen. Met deze meeste kerstcadeaus is het namelijk zo dat de manieren waarop je een cadeau kunt gebruiken, gelimiteerd zijn. Daardoor is er weinig keuzevrijheid voor degene die het cadeau ontvangt. Met een cadeaubon omzeil je dit probleem, doordat de ontvanger zelf kan kiezen op welke producten hij deze bon besteedt.

Je hebt daarnaast vele soorten cadeaubonnen, waardoor jij cadeaubonnen als kerst cadeau kunt geven die bij jouw werknemer passen. Houdt Sandra van schoonheidsproducten? Geef haar dan een rituals cadeaubon. Is Freek een groot fan van dineren? Denk dan aan een mooie dinercheque. Zo hou je op een eenvoudige iedereen tevreden, terwijl je ze ook nog eens via het cadeaubon een leuke ervaring geeft.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *