Geschikte kantoorklok vinden

Er zijn steeds meer verschillende soorten kantoorklokken verkrijgbaar

Tijd is voor ons allemaal belangrijk, omdat we onze dag en daarmee tijd zo optimaal mogelijk willen benutten. Klokken zien we dan ook overal terug, buiten op kerktorens, binnen in de huiskamer of keuken in het restaurant in de stad en natuurlijk op kantoor. De klok heeft er de laatsten jaren veel concurrentie bij gekregen met onder andere mobiele telefoons die ook steeds vaker gebruikt worden om de tijd te checken en als wekker te gebruiken.

Toch is de klok nog steeds ontzettend populair en eigenlijk niet weg te denken. Binnen de werkomgeving is tijd natuurlijk extra belangrijk en het is dan ook niet verwonderlijk dat er op vrijwel elk kantoor een klok is te vinden.  Er zijn dan ook duizenden verschillende soorten kantoorklokken te vinden voor elk bedrijf wel een passende variant die past bij de uitstraling van het bedrijf.

Kantoorklokken vind je in diverse ruimtes op de werkplek terug

Er zijn verschillende plekken te bedenken op kantoor waar een klok goed van pas komt. Uiteraard is in het bedrijfsrestaurant of lunchruimte het handigst om een klok te hebben, zodat iedereen weet wanneer het weer tijd is om aan de slag te gaan. Ook in vergaderruimtes is een klok zeer nuttig, omdat daarmee de timing van de vergadering goed in de gaten gehouden kan worden wat weer bijdraagt aan een efficiënte meeting.

Het meest gebruikte type klok op kantoor, is de ronde muurklok. De reden vanwege de populariteit van dit specifieke type, is omdat deze makkelijker op goed zichtbare plaatsen kan worden opgehangen en daardoor voor zoveel mogelijk mensen goed zichtbaar is.

Met een bedrukte wijzerplaat draag je met ene kantoorklok de boodschap van het bedrijf over

Het is natuurlijk dat de gekozen kantoorklok goed past bij de uitstraling en de huisstijl van het bedrijf. Er zijn dan ook zeer creatieve manieren om dit te doen. Het is namelijk mogelijk om de wijzerplaat te laten bedrukken.

Zo kan een bedrijf er bijvoorbeeld voor kiezen om een logo op de wijzerplaat te laten bedrukken. Naast het logo is het steeds meer in trek om de ambities, slogans en kernwaarden in de klokken te verwerken, zodat de klok niet alleen dient om de tijd in de gaten te houden, maar ook om de waardes van het bedrijf uit te dragen en deze aan medewerkers en bezoekers te communiceren.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *